## **EIT ICT-Labs Outreach Program Europe**

## **Croatia Outreach Programme**

Split, 18.03.2014

## Education (Sveučilišna knjižnica, sjeverni toranj)

Time	Presentation	Presenter	Remarks	Duration		
Tuesday, 18.03.2014 09:30 – 17:00						
09:30 -	Introducing – the Education Component in	Maurizio		30 min		
10:00	the context of the EIT – ICT LABS	Marchese				
10:00 -	Presentation of opportunities offered by	Gert Guri		60 min		
11:00	EIT-ICT Labs on the Education Component					
11:00 -	Coffee Break and Networking			30 min		
11:30						
11:30 -	Guidelines for the application in the EIT-	Maurizio		60 min		
12:30	ICT Labs Master Program	Marchese				
12:30 -	Lunch Break and Networking			90 min		
14:00						
14:00 -	Maurizio Marchese and Gert Guri organize	Maurizio		180 min		
17:00	individual meetings of Q&A with students	Marchese &				
	interested to apply	Gert Guri				
17:00	Closing the Education Component of the					
	Event					



## **Start-up Activation (FESB, vijećnica)**

Time	Presentation	Presenter	Remarks	Duration		
Tuesday, 18.03.2014 14:30 – 19:30						
14:30 -	Start-up Activation Component in the	Aleksandra		30 min		
15:00	context of the EIT – ICT LABS	Parcinska &				
		Fabio Carati				
15:00 -	Intro to EIT ICT Labs Action Lines	Fabio Carati		60 min		
16:00	(selected interest areas) and business					
	development activities in the Outreach					
	Program with Q&A					
16:00 -	About TechPeaks – The People Accelerator	Aleksandra		60 min		
17:00	in Trento, Italy with Q&A	Parcinska				
17:00 -	Coffee Break and Networking			30 min		
17:30						
17:30 -	Aleksandra Parcinska and Fabio Carati			180 min		
19:30	organize individual meetings of Q&A with					
	start-ups interested in the opportunities					
19:30	Closing the Education Component of the	Aleksandra				
	Event	Parcinska &				
		Fabio Carati				

